Melden van Retourzending

Let op! Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in en stuur deze mee met de retourzending.

Dit formulier kunt u terug vinden in de verpakking van uw aankoop.

RETOURNEREN

 

Het kan gebeuren dat u een product heeft gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@hirroos.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Let op!

  • Flessen en fopspenen kunnen uit hygiënische overwegingen niet geretourneerd worden
  • Artikelen uit de sale kunnen niet worden geretourneerd

 

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • Retourzendingen dienen vooraf ovv. factuurnummer via bovenstaand formulier gemeld te worden. Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen.
  • Na uw retoursmelding heeft u max. 14 dagen om het product terug te sturen. Artikelen die niet binnen 14 dagen na melding geretourneerd zijn, zullen niet worden geaccepteerd.
  • Het product dient goed, in de staat waarin u het hebt ontvangen, met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden. 
  • De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin u uw bestelling van ons heeft ontvangen.
  • Als u meerdere items heeft besteld, waarvan er 1 of meerdere items worden geretourneerd en u met de items die u wel houdt onder een bedrag van     € 75,00 komt (het porto-vrije bedrag) zal ik €4.50 aan verzendkosten inhouden

 

Nadat ik uw retourzending heb ontvangen, zal ik deze beoordelen en u een ontvangstbevestiging per e-mail zenden.

Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van uw retourzending stort ik uiterlijk binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door u verstrekte rekeningnummer.

 

U kunt het artikel/de artikelen retourneren aan:

Hirroos

Sparrenhage 13

9501 VA Stadskanaal